Ultimate hair set + ПОДАРОК

product picture

2.370 МКД 1896МКД
Количина: Купи
Категорија: TRUST MY SISTER
Сет за коса со средна порозност за потхранување на оштетеното влакно - овозможува длабинско чистење на косата, хидратација и ја подобрува состојбата на косата давајќи и свеж и витален изглед, а истовремено ја зајакнува нејзината бариера со што ја штити од надворешни фактори! Сетот содржи Emollient mask for medium porosity hair 200 ml, Protein mask for medium porosity hair 200 ml и гратис Moisturizing and smoothing shampoo for medium porosity hair 250ml !