Centella Blending Powder

product picture

620 МКД 465МКД
Количина: Купи
Категорија: TIAM
Солуција за секој тип на кожа. Сентела пудра која може да се користи со цел да им се додаде на вашите веќе постоечки производи бенефитот од овој производ, а може да се користи и индивидуално. Формулирана за смирување на кожата, иритациите, црвенилото, овој бленд е совршениот производ.
Corn Starch, Dextrin, Zinc Oxide, Silica, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecaic Acid, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate
Начин 1 - По завшување на рутината, нанесете многу мала доза од пудрата на раката, и користејќи памукче нанесете само на загрозената регија. Начин 2 - Земете прстофат од блендот и измешајте го со вашите производи кои ги користите. Нанесете на кожата и тапкајте за максимален ефект.