Haruharu

Haruharu го добива своето име од корејското значење - секој ден. Овој бренд создава производи кои се дел од секојдневната рутина која одговара на сите типови на кожа. Искрена козметика, која во своите производи ги користи најдобрите superfoods со цел максимална ефикасност!

View: