За нас

За нашиот бренд

Yeppeuda - во превод од корејски јазик ‘прекрасна’. Овој збор беше избор за името на нашата компанија од причина што истата е компанија која се залага на македонскиот пазар да се достапни најдобрите производи од корејско потекло кои ја прават кожата на секоја жена прекрасна.

Сертифицирани и безбедни производи, чисти и делотворни состојки, производи кои се против тестирањето на животни и не содржат состојки од животинско потекло - внимателно одбрани.

Yeppeuda е израз на се она што сакаме жената постигне кај себе - надворешна и внатрешна нега и љубов кон себе!Застапници за најдобрите корејски брендови, како и за останати брендови за кои веруваме во нивниот квалитет и политика.

20+

Брендови кои ги застапуваме

250+

Дерматолошки одобрени и сертифицирани продукти


Започнете со купување веднаш


Кон продавницата