Surprise B Patch (7mm x10ea + 10mm x 5ea + 12mm x 9ea)

product picture

165 МКД

SOLD OUT

Хидроколоидни лепенки кое помага во третирањето и побрзото заздравување на акни и белези од акни. Доаѓа во 3 големини (7мм, 10мм, 12мм) за да одговара на обликот и големината на акната. Индивидуално се спакувани за похигиенска употреба.
Petroleum Resin, Cellulose Gum, Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer, Polyurethane Film, Polyisobutylene, Liquid Paraffin, Tetrakismethane
По чистење на лицето исушете го проблематичното место, залепете ја лепенката и оставете ја да делува 4-8 часа.