Surprise H Patch (10mm x 18ea)

product picture

165 МКД

SOLD OUT

18 Лепенки со ултра тенки рабови кои ги блокира надворешните влијание и и помага на акната побрзо да се смири и заздрави.
Petroleum Resin, Cellulose Gum, Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer, Polyurethane Film, Polyisobutylene, Liquid Paraffin, Tetrakismethane
По чистење на лицето исушете го пробчематичното место, залепете ја лепенката и оставете ја да делува 4-8 часа.