Adaktar Color Soft Contact lens AURORA BOREALIS

product picture

2.590 МКД
Количина: Купи
Категорија: ADAKTAR
Поларни светла во светло зелени очи! Погодна за секојдневно носење до три месеци. Ефектот што го даваат обоените леќи може да варира во зависност од природната боја на ирисот.