Adaktar Color Soft Contact lens ANTARCTIC

product picture

2.590 МКД
Количина: Купи
Категорија: ADAKTAR
Дали сте подготвени за кршење на мразот? Оваа застрашувачка антарктичка нијанса е совршена за ладни и смели типови. Блескава ледена сина нијанса која може да ги трансформира длабоките темно кафени или црни очи во реалистични сини очи со природен изглед. Погодни за секојдневно носење до три месеци. Ефектот што го даваат леќите може да варира во зависност од природната боја на ирисот.