Adaktar Color Soft Contact Lens ALTAMIRA

product picture

2.590 МКД
Количина: Купи
Категорија: ADAKTAR
Сакате да се истакнете? Пробајте го овој уникатен земјен тон со жолт подтон, кој совршено одговара со секој стил на шминкање. Оваа боја на леќи само ќе привлече внимание на вашата веќе постоечка природна убавина. Altamira со нежната боја може да ги покрие и светлите и темните очи и да го трансформира вашиот ирис во неверојатна кафена боја. Погодна за секојдневно носење до три месеци. Ефектот што го даваат обоените леќи може да варира во зависност од природната боја на ирисот.