Adaktar Color Soft Contact Lens AMETHYST

product picture

2.590 МКД
Количина: Купи
Категорија: ADAKTAR
Дали сакате природно виолетови очи како Елизабет Тејлор? Погодна за секојдневно носење до три месеци. Ефектот што го даваат обоените леќи може да варира во зависност од природната боја на ирисот.