Trust my sister Microfiber Hair Towel Pink + White

product picture

990 МКД
Количина: Купи
Категорија: TRUST MY SISTER
Не треба да се грижите доколку на вашата коса и треба долго време да се исуши, а топлиот воздух од фенот за сушење премногу ја суши и ја оштетува. Крпата за коса ќе го исцеди вишокот вода, намалувајќи го времето на сушење и не предизвикувајќи оштетување на структурата на влакното.
100% polyester
Завиткајте го пешкирот и прицврстете го со копчињата за да не се одврзе.