Trust my sister Microfiber Hair Cap

product picture

790 МКД
Количина: Купи
Категорија: TRUST MY SISTER
Микрофибер капа за коса која ќе ја заштити и згрее косата додека имате ставено третман на вашата коса, зголемувајќи ја ефикасноста на производите.
100% polyester
Нанесете соодветна количина на маска, масло или регенератор на вашата коса и ставете ја капата.